Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2007

H αλληλεγγύη είναι η τρυφερότητα των λαών!

Η Καμπάνια «Ένα Σχολείο για την Τσιάπας» συγκεντρώνει διακοσμητικά ή άλλα αντικείμενα, βιβλία, cd, κοσμήματα, παιχνίδια, κλπ. σε καλή κατάσταση για το ολοήμερο παζάρι μεταχειρισμένων ειδών που θα διοργανώσει στις 31 Μαρτίου, στον πεζόδρομο της οδού Κοραή στην Αθήνα (απέναντι από την Πλ. Κλαυθμώνος, σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο).

Τα έσοδα του παζαριού θα διατεθούν για τη δημιουργία ιατροφαρμακευτικού κέντρου στον Αυτόνομο Εξεγερμένο Δήμο Φρανσίσκο Βίγια στην Τσιάπας,από το οποίο θα επωφεληθούν 20.000 κάτοικοι 40 κοινοτήτων.



Η Καμπάνια «Ένα Σχολείο για την Τσιάπας» συγκεντρώνει διακοσμητικά ή άλλα αντικείμενα, βιβλία, cd, κοσμήματα, παιχνίδια, κλπ. σε καλή κατάσταση για το ολοήμερο παζάρι μεταχειρισμένων ειδών που θα διοργανώσει το Σάββατο 31 Μαρτίου, στον πεζόδρομο της οδού Κοραή στην Αθήνα.

Τα πράγματα μπορείτε να φέρνετε στο Στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 13, τα απογεύματα) ή στον «Σπόρο» (Σπύρου Τρικούπη 21, πρωί και απόγευμα).

Αν δεν μπορείτε να τα μεταφέρετε μέχρι εκεί, γράψτε μας στο escuelapara@yahoo.com

Τα έσοδα του παζαριού θα διατεθούν για τη δημιουργία ιατροφαρμακευτικού κέντρου στον Αυτόνομο Εξεγερμένο Δήμο Φρανσίσκο Βίγια στην Τσιάπας, από το οποίο θα επωφεληθούν 20.000 κάτοικοι 40 κοινοτήτων.

Η Καμπάνια έχει ήδη συμβάλει στην κατασκευή ενός Κέντρου Επιμόρφωσης Δασκάλων σε άλλο Αυτόνομο Δήμο. Συγκέντρωσε τα απαραίτητα χρήματα οργανώνοντας εκδηλώσεις, προβολές, συζητήσεις, συναυλίες, εκθέσεις και παζάρια, χωρίς να ζητήσει ή να δεχτεί ενίσχυση από ιδιωτικές επιχειρήσεις ή κρατικούς οργανισμούς.

Συνεχίζουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη στις εξεγερμένες ζαπατίστικες κοινότητες στηρίζοντας το αυτόνομο σύστημα υγείας, με την πεποίθηση πως μπορούμε να χτίσουμε έναν κόσμο με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη!

Γιατί η αλληλεγγύη είναι η τρυφερότητα των λαών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: