Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2007

Mουσική εκδήλωση αλληλεγγύης στους Ζαπατίστας

Σας προσκαλούμε στη μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης στους Ζαπατίστας, την Τετάρτη 14 Μαρτίου, 8:30μ.μ., με τη συμμετοχή των Μάρτα Μορελεόν, Under Construction και Techtones, στους «Μεθυστάνες», Λεπενιώτου 26 και Ωγύγου, Ψυρρή. Τιμή ενίσχυσης: 3 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία ιατρικού κέντρου στον Αυτόνομο Εξεγερμένο Δήμο Φρανσίσκο Βίγια, από το οποίο θα επωφεληθούν 20.000 κάτοικοι 40 κοινοτήτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κατασκευή και τον εξοπλισμό ιατρείου, φαρμακαποθήκης και εργαστηρίου παραγωγής φαρμάκων, την αγορά φορτηγού για τις ανάγκες των κοινοτήτων (ένα είδος κινητού φαρμακείου) και την εκπαίδευση 4 ατόμων που θα αναλάβουν τη διαχείριση της φαρμακαποθήκης.

Η Καμπάνια «Ένα Σχολείο για την Τσιάπας» έχει ήδη συμβάλει στην κατασκευή ενός Κέντρου Επιμόρφωσης Δασκάλων στην κοινότητα Κουλέμπρα (ένα συγκρότημα κτιρίων 1.600 τ.μ., που εγκαινιάστηκε το 2004) και συνεχίζει στηρίζοντας την οικοδόμηση του αυτόνομου συστήματος υγείας. Με την πεποίθηση πως μπορούμε να χτίσουμε έναν κόσμο με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη!

Επισυνάπτουμε την αφίσα της εκδήλωσης και δύο φωτογραφίες από τη γιορτή που έγινε πρόσφατα στην κοινότητα με αφορμή την αγορά του φορτηγού.

Η δημιουργία του ιατροφαρμακευτικού κέντρου ξεκίνησε!

Σας περιμένουμε!
Πείτε το στις φίλες και τους φίλους σας
και προωθήστε την πρόσκληση!

Καμπάνια «Ένα Σχολείο για την Τσιάπας»
Τσαμαδού 13, Αθήνα
www.escuelazapatista.gr
escuelapara@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: